El Govern subvenciona amb 82.000 euros les despeses per les pluges d’octubre de 2018

La quantitat inclou la neteja de camins i la retirada de fangs

El Govern subvenciona amb 82.000 euros les despeses per les pluges d’octubre de 2018
Imatge d'octubre de 2018

El Ministeri de l’Interior ha resolt atorgar una subvenció de 82.475,03 euros a l’Ajuntament de Benicarló per fer front a les despeses derivades de les pluges torrencials d’octubre de 2018. La subvenció cobreix despeses considerades d’emergència que inclouen els treballs de neteja de platges i camins i de retirada de fangs que es van efectuar els dies posteriors a les pluges.

L’Ajuntament va sol·licitar aquesta ajuda econòmica el novembre de 2018, arran dels danys ocasionats per les pluges, i avui, a través de la Subdelegació del Govern, s’ha remés a l’Ajuntament la resolució oficial.

Els danys ocasionats per les pluges torrencials d’ara fa un any van afectar especialment les platges del Morrongo i la Mar Xica, el Barranquet, la desembocadura del barranc d’Aiguadoliva, la rambla de Cervera i alguns camins com el camí d’Ulldecona, camí Vell de Càlig, camí de Sant Gregori, camí de Mallols, camí les Alcores o camí de Sant Mateu i que van ocasionar l’acumulació de residus tant en camins com en barrancs i platges.

Directe