Dilluns comencen les obres d’urbanització del carrer de València

El tram que va entre el carrer del Doctor Fléming i el Passeig Marítim es trobarà tallat al trànsit

El pròxim dilluns començaran les obres d’urbanització del carrer de València, en concret el tram de vial que va entre el carrer del Doctor Fléming i el Passeig Marítim. Així, des de principis de la propera setmana, el tram estarà tallat al trànsit, tot i que durant les primeres setmanes es permetrà l’accés dels vehicles als pàrquings. L’empresa adjudicatària avisarà els veïns en el moment en què no puguen accedir als aparcaments privats.

A banda de la construcció de les voreres, la col·locació del paviment i la de l’enllumenat, els treballs inclouran la instal·lació de la xarxa de clavegueram, la d’abastiment d’aigua, la d’electricitat i la de telefonia.

Les obres, que tenen un període d’execució previst de quatre mesos, es van adjudicar a l’empresa Elecnor, S. A. per un import de 190.189,56 euros (IVA inclòs).

Un projecte
molt esperat

El projecte d’urbanització del carrer de València ve des de l’any 2003, i els últims anys havia quedat encallat a l’espera d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que es va emetre el juliol del 2017. La sentència afectava a una modificació que van redactar els serveis tècnics de l’Ajuntament el 2010, i el 2011 va aprovar el ple municipal, que modificava el PAI que va aprovar el Ple de l’Ajuntament el 2005 per a urbanitzar el carrer, i que no es va arribar a executar.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta perquè ara ja es done inici a les obres i ha assegurat que «aquesta era una reivindicació històrica no només dels veïns de la zona sinó de tots els ciutadans de Benicarló».

Directe