Reunió de coordinació per a supervisar els possibles efectes de la DANA a Castelló

Reunió de coordinació per a supervisar els possibles efectes de la DANA a Castelló

El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, s’ha reunit aquest matí amb els responsables del Consorci Provincial per a analitzar les conseqüències del temporal i conèixer de primera mà l’operatiu desplegat per les comarques castellonenques.

Abel Ibáñez ha presidit així una reunió de coordinació en el centre provincial de coordinació del Consorci de Bombers, on s’ha pogut supervisar l’operatiu de resposta enfront de possibles incidències derivades de precipitacions associades a la DANA.

Cal recordar que es manté la preemergència nivell taronja en tot el sud de la província, tant l’interior com el litoral, per possibilitat de pluges de 40mm/h i/o 120 mm/12h. Les precipitacions, a més, poden anar acompanyades de tempesta. Per a les comarques del nord de la província de Castelló l’avís és groc, amb possibilitat de recollir 20mm/h i/o 60 mm/12h. L’alerta, de moment, està establerta fins a la mitjanit d’avui divendres. No obstant això, es recomana seguir la informació actualitzada de l’Aemet i del Consorci Provincial de Bombers.

Directe