El ple de setembre de l’Ajuntament de Morella dissoldrà la Fundació Sexennis de Morella

L’àrea de cultura presentarà l’informe per a la millora de la programació de festes

Demà a la vesprada se celebra el Ple Ordinari del mes de setembre a Morella a les 20.00 hores. Així, el primer punt de l’ordre del dia de l’àrea d’hisenda és la dissolució de la Fundació Sexennis. A més, està prevista l’aprovació dels encàrrecs a CISE.

L’àrea de planificació i millora de la ciutat ha d’aprovar diferents comptes justificatius de les subvencions de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU). L’àrea de seguretat, convivència i civisme ha de nomenar als representants del Fons Valencià de la Solidaritat i de la Xarxa de Biodiversitat.

L’àrea d’educació, cultura i esport presentarà l’informe per a la millora de la programació de festes. L’àrea de desenvolupament econòmic, adhesió a camins de dinosaures i l’informe d’acords marc per a contractacions. Finalment, l’àrea de benestar i drets social presentarà l’informe del nou servei de prestació vinculada servei ajuda a domicili.

Directe