Ares, Castellfort o La Pobla de Benifassà reduiran un 30% la factura energètica

És una mesura contra el canvi climàtic que adoptaran 16 pobles de menys de 20.000 habitants

En el ple de la Diputació corresponent al mes d’agost que s’ha celebrat en el matí d’avui s’ha aprovat una modificació de crèdit per a renovar l’enllumenat públic en 16 municipis de les província de menys de 20.000 habitants. Es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost de 620.500 euros per a dues anualitats amb la qual es posa de manifest l’aposta mediambiental de l’equip de govern de la nova Diputació. És una decisió que està pensada per a lluitar contra els efectes del canvi climàtic mitjançant la reducció del consum d’energia i de les emissions de CO2.

El que es farà és substituir les bombetes convencionals per altres de tipus LED per a generar un estalvi d’al voltant del 30% en la factura energètica dels municipis d’Ares del Maestrat, Argelita, Barracas, Benafer, Benafigos, Castellfort, Xodos, Ballestar, Fanzara, Pina, Pobla de Benifassà, Pobla d’Arenós, Sacanyet, Torre d’En Besora, Torre d’En Domènech i Vilar de Canes.

Sessió plenària extraordinària de la Diputació de Castelló corresponent al mes d’agost de 2019

En un altre ordre de coses, en la sessió plenària d’avui ha pres possessió com a nou diputat provincial el regidor de Benicàssim Pau Ferrando Tárrega, en representació de Compromís. Substitueix en el càrrec a Mari Parra, qui va renunciar a l’acta de diputada amb motiu del seu nomenament com a directora general d’Internacionalització de l’IVACE.

Directe