Morella crearà una brigada forestal amb vuit persones per a sis mesos

Les ofertes es publicaran la pròxima setmana i es realitzen a través del programa EMERGE de LABORA

L’ajuntament de Morella crearà una nova brigada forestal i mediambiental amb vuit persones. D’aquesta manera, la setmana que ve es publicaran les ofertes per a un capatàs i set peons a través del programa EMERGE de LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) amb contractes de sis mesos. Així, aquesta brigada s’encarregarà de la neteja de camins i boscos, així com realitzarà tasques de prevenció d’incendis.

El regidor de Desenvolupament Rural i Medi Ambient, Joel Pascual, ha destacat que “aquesta brigada s’encarregarà de diferents treballs forestals per a conservar nets els nostres monts i camins, la qual cosa també serveix per a previndre incendis”. A més, l’edil ha explicat que “aquestes incorporacions estan dins de programes d’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, d’aquesta manera, s’ofereixen noves oportunitats a la gent aturada”. Finalment, Joel ha comentat que “quan s’incorpore aquesta brigada farà importants treballs en tot el terme municipal i especialment en zones properes als nuclis urbans de Morella, Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea”.

Pla d’Ocupació Local

Cal recordar que Morella disposa d’un Pla d’Ocupació Local amb una borsa de treball i diferents sistemes d’informació per a traslladar totes les ofertes, tant les públiques com les d’empreses privades. Tota la informació sobre aquest servei es pot consultar a la pàgina web municipal www.morella.net. A més, aquestes es traslladen al públic a través del servei de WhatsApp Morella Informa i Morella Ocupa’t, a través de les xarxes socials de l’ajuntament i de manera presencial a les oficines municipals.

Directe