Diputació destaca que invertir en La Vuelta ha portat Castelló a 300 milions de teleespectadors

Es confia en que torne a la província en la propera edició

El pelotó verd amb el president de la Diputació

El president de la Diputació, José Martí, agraeix a l’afició ciclista de Castelló i al conjunt de la ciutadania el suport que ha donat a les dues etapes de La Vuelta que han transcorregut per la província “perquè la implicació de la ciutadania amb aquesta gran prova i amb els corredors que la fan possible ha ajudat a difondre una imatge molt potent de la nostra terra i les seues gents”. Una imatge que ha arribat a 300 milions de televidents de 190 països gràcies al treball dels 1.400 informadors que cobreixen aquest importantíssim esdeveniment.

Etapa 6 de La Vuelta 19 entre Mora de Rubielos i Ares del Maestrat

Martí ha assenyalat que li consta que l’organització ha quedat molt satisfeta amb el pas de la Volta per Castelló, “perquè me l’ha transmès personalment i l’ha expressat de forma pública el director de la prova, Javier Guillén, qui ha considerat molt positiu que una gran quantitat de públic s’haja concentrat al llarg de les etapes que van finalitzar a Ares del Maestrat i el Mas de la Costa”. El president explica que el fet que l’organització s’haja portat una imatge tan positiva serà determinant per al retorn de la prova a les nostres terres, “ja veurem si en la pròxima edició, o en la següent, quan siga possible”.

Ha afegit que “és important que Guillén haja fet una valoració excel·lent sobre el pas de la carrera per terres castellonenques, destacant que el recorregut ha transcorregut per unes carreteres i un paisatge extraordinaris”.

El màxim responsable de La Vuelta ha manifestat que “han sigut dues etapes magnífiques” i que “en Ares hem descobert un nou final, hem arribat a un lloc al qual no s’havia arribat abans, perquè la nostra gran ronda té la capacitat d’arribar a qualsevol lloc d’Espanya”.

Per part seua, el president de la Diputació ha insistit que La Vuelta “és una inversió molt rendible perquè genera un retorn econòmic molt important per al sector turístic”.

José Martí és el president de la Diputació de Castelló

També ha destacat l’aposta mediambiental de l’organització. En aquest sentit, ha recordat que “als guanyadors d’etapa se’ls entrega un trofeu realitzat amb envasos de vidre reciclat”. A més, al final d’etapa que ahir va finalitzar en Mas de la Costa, el mateix José Martí va tindre l’oportunitat de visitar al pelotó verd que es disposava a realitzar una batuda de neteja i de recollida de residus en la zona.

Directe