“La Vuelta compta amb la província per a continuar donant-li suport”

José Martí, president de la Diputació de Castelló així li ho ha traslladat al director de La Vuelta

El director de la Vuelta amb membres de Diputació

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha traslladat al director de La Vuelta, Javier Guillén, el suport total de la institució provincial a un esdeveniment que, al marge del seu aspecte esportiu, suposa una gran projecció turística i econòmica per a les comarques castellonenques.

Martí, que ha conversat amb Guillén després del final de l’etapa d’avui a Ares del Maestrat, assegura que “estem encantats per la rebuda que ens ha donat La Vuelta, perquè hem vist l’espectacular muntatge que suposa només una etapa, per la qual cosa podem pensar el treball que requereix per a totes les jornades”.

José Martí, en aquesta línia, ha deixat patent la seua satisfacció per tot el que suposa aquest esdeveniment esportiu a nivell econòmic i turístic per als pobles, “perquè les imatges d’Ares, per exemple, hauran passat continents i hauran estat vistes per milers de persones”. Per tot això, el president de la Diputació no ha dubtat a felicitar a Javier Guillén i a tot l’equip que coordina en l’organització de La Vuelta, assenyalant que, de cara al futur, “compten amb la província de Castelló per a continuar donant el suport que es mereix a esdeveniments d’aquesta entitat”.

Per part seva, Javier Guillén, director de La Vuelta, no ha dubtat a fer una valoració “excel·lent” de l’etapa d’avui. “Estem encantats amb el viscut avui, amb un magnífic recorregut, unes extraordinàries carreteres i un paisatge que ha adornat molt bé l’etapa”, assenyala.

Segons Guillén, La Vuelta “vol ser una finestra a la resta del món perquè tots han pogut veure les meravelles de la província de Castelló. Després de destacar el resultat esportiu, “amb la victòria d’un espanyol, Herrada, que ha aconseguit venjar esportivament al seu germà -que ahir va perdre l’etapa en la línia de meta”-, Javier Guillén ha volgut donar les gràcies al públic, “que ha omplert tots els pobles”.

Pel que respecta a Ares del Maestrat, assegura que “hem descobert un nou final per a La Vuelta, perquè La Vuelta té la capacitat d’arribar a qualsevol racó d’Espanya”. Per a concloure ha volgut agrair tant a l’alcaldessa, Esther Querol, com al president de la Diputació, José Martí, la seva presència durant tot el dia”, apuntant de cara al futur que “esperem continuar comptant amb la Diputació de Castelló.

Directe