Diputació destaca la gran tasca social en discapacitat que realitza Cocemfe Maestrat

L'ONG rebrà enguany 11.000 euros de la Diputació en diverses subvencions

El mes vinent de setembre se signarà un conveni de col·laboració entre la Diputació Provincial i Cocemfe Maestrat per a la promoció de l’esport adaptat, dotat amb 4.000 euros. Ha sigut un dels assumptes abordats en la reunió que han mantingut en el Palau de les Aules la vicepresidenta, Patricia Puerta, i el president de Cocemfe Maestrat, Ramón Meseguer. En 2019 l’ONG rebrà de la corporació provincial un total de 11.000 euros perquè també ha accedit a sengles subvencions de 3.500 euros per a un programa d’inserció laboral de persones amb discapacitat i per a una campanya de conscienciació i sensibilització sobre la discapacitat.

S’ha tractat d’una primera presa de contacte entre la responsable de Serveis Socials de la nova Diputació i el president de l’ONG, en la qual totes dues parts han mostrat la seua disposició a mantindre i millorar la col·laboració existent.

En opinió de Patricia Puerta, “una bona relació entre les administracions i les entitats socials ajuda a treballar d’una forma molt més eficaç i a millorar els resultats”.

Durant la reunió, Meseguer ha explicat a la vicepresidenta els diferents programes i serveis que la seua organització desenvolupa en les seues tres seus de Peníscola, Benicarló i Vinaròs.

Per part seua, Puerta ha agraït “el gran treball que realitza Cocemfe Maestrat, perquè ajuda a millorar a qualitat de vida i l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat de la comarca”.

Directe