La Piscina de Morella torna a donar servei després de l’incident

Una errada humana va fer que es buidara totalment el passat divendres

La piscina municipal de Morella torna a donar servei des del passat diumenge, després de que s’abuidara per complet divendres passat, com a conseqüència d’una errada en el manteniment de la mateixa. Ràpidament es va intentar buscar una solució a tant greu problema, en una època en la que aquestes instal·lacions es troben a ple rendiment i a més amb un estiu tant calorós com el que estem vivint.

S’ha aprofitat també l’aigua de la piscina climatitzada, ubicada al Centre Esportiu Jaume I de Morella. Aquesta instal·lació es troba situada molt a prop de la piscina d’estiu i diferents factors facilitaven que es puguera utilitzar.


Joan Carles Marcobal és Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Morella

Des del consistori morellà es lamenta aquest fet en un moment clau en la utilització de la piscina municipal, ja que ha estat una situació que ha obligat a mantindre el servei tancat durant uns dies. S’ha treballat amb la màxima celeritat per restablir la normalitat en aquesta instal·lació lúdica i esportiva.

En matèria d’aigua, l’Ajuntament de Morella aprofita per informar a veïnes i veïns de la possibilitat de que l’aigua puga eixir tèrbola en algún moment determinat a les aixetes, donada l’activitat que s’està realitzant als diferents pous.

Sembla que el problema a la piscina municipal de Morella, que obligava a tancar-la des de divendres fins a diumenge a migdia ja està solucionat, amb els treballs realitzats als darrers dies i el servei funciona ja amb normalitat.

Directe