El carrer Alt de Sant Francesc s’acabarà de pavimentar a setembre

En la primera fase de l'obra s’han millorat la xarxa de sanejament i les conduccions d’aigua i s'ha preparat el soterrament de la instal·lació elèctrica

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc continuen aquesta setmana amb el formigonat després de tots els treballs de millora del clavegueram i conduccions de l’aigua. Així, en aquesta primera fase s’han preparat totes les instal·lacions que van soterrades com les com l’ elèctrica i les conduccions d’aigua en el tram que va des del Jardí dels Poetes fins a la meitat del carrer.

A més, cal recordar que aquesta actuació està dins del projecte de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana de Morella i el Pla 135 de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 204.420 euros. Ara s’ha finalitzat la primera fase del primer tram del carrer i a partir del mes de setembre es reprendran les obres de manera que es milloraran les conduccions de la resta del carrer, es pavimentarà per complet i s’instal·laran les voreres.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “la millora d’aquest carrer és molt important per a canviar totes les instal·lacions soterrades que hi ha i condicionar el paviment per a circular”. L’edil ha explicat que “en esta primera fase s’han preparat aquestes instal·lacions soterrades i s’ha formigonat el carrer, i al mes de setembre es pavimentarà i finalitzarà la resta de l’actuació”. Joan Carles ha comentat que “durant el mes d’agost pararan els treballs”.

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc van començar amb les diferents connexions de l’aigua per a evitar el tall del subministrament a les vivendes. Així, ara s’han canviat tant les conduccions d’aigua potable com la xarxa de sanejament i clavegueram. Finalment es canviarà el paviment de tot el carrer i les noves voreres al mes de setembre.

Directe