Les obres del Centre de Dia continuen amb l’aïllament de les finestres

Pròximament es comptarà amb una nova furgoneta adaptada

En les darreres setmanes es va dur a terme la primera fase de millora del Centre de Dia de Morella que consistia en renovar el paviment. Amb aquesta fase finalitzada, els treballs han continuat en la millora de l’aïllament de les finestres.

El centre de Dia de Morella dóna un servei molt important per a la Gent Gran del municipi i cada volta ofereix més activitats i serveis pel que cal tindre’l en les millors condicions possibles per oferir un bon servei als seus usuaris.

Video Thumbnail
Continuen les millores a les instal·lacions del Centre de dia
En les darreres setmanes es va dur a terme la primera fase de millora del Centre de Dia de Morella que consistia en renovar el paviment. Amb aquesta fase finalitzada, els treballs han continuat en la millora de l’aïllament de les finestres. El centre de Dia de Morella dóna un servei molt important p
Malú Blasco és regidora de serveis socials

Actualment el centre compta amb 25 places de servei complet i 10 amb servei de menjador destinat a persones majors que viuen soles.

Tot i que aquestes obres finalitzaran aviat les millores continuaran per oferir el millor servei possible. A finals d’aquest estiu, està previst que el Centre de Dia compte amb la nova furgoneta adaptada amb la col·laboració de la Fundació La Caixa. 


Directe