Les obres del col·lector, a debat al Plenari de Vilafranca

En la primera sessió ordinària de la nova legislatura s'acorda canviar la data del ple d'agost per coincidir amb festes

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns a les 20 hores el seu ple ordinari del mes de juliol. A partir d’ara i en aquesta nova legislatura els plens ordinaris tindran lloc a les vuit de la vesprada, canviant el costum habitual d’aquestos darrers anys en els que les sessions eren a les 7 de la vesprada.

Després d’aprovar-se les actes de les sessions anteriors tenia, es tractava la data del ple ordinari del mes d’agost. Al coincidir el segon dilluns de mes amb les festes de Vilafranca es decidia deixar-la per al mes de setembre o convocar un ple extraordinari en cas de ser necessari. Una qüestió que va ser votada negativament pel representant del Partit Popular.

Les obres del nou col·lector de Vilafranca i l’actuació que està tenint lloc a l’Avinguda de Castelló van ser un dels punts tractats en aquest ple ordinari del mes de juliol. Un obra de gran volum i importància per a Vilafranca que està afrontant la seua recta final.

La Cova de la Foia, situada a la Partida de Dalt del terme de Vilafranca està comptant actualment amb la tercera campanya d’excavacions al jaciment per part dels arqueòlegs Inés Domingo i Dídac Román. A la sessió plenària es van donar tots els detalls al voltant d’aquestos treballs que es desenvolupen durant dues setmanes.

D’aquesta manera es tancava quest primer ple ordinari de la legislatura per a l’Ajuntament de Vilafranca, si bé fa dues setmanes tenia un de caràcter extraordinari en el que s’aprovaven les delegacions de l’Alcaldia i també les diferents qüestions a realitzar per part dels membres de l’equip de govern del consistori vilafranquí.

Directe