El Consell escolar acorda els festius per al proper curs

A més l’Escola Infantil oferta la contractació d’un mestre o mestra a jornada completa

Morella es prepara per al pròxim curs i l’Escola Infantil de Morella busca personal docent. D’aquesta manera, s’ha publicat les bases per a la contractació d’un mestre o mestra d’Educació Infantil al Bolletí Oficial de la Província de Castelló en el qual es detalla la documentació necessària i els procediments per a optar a aquest lloc de treball a Morella. Es tracta d’un contracte per un període de dos anys a jornada completa i està obert el termini per a presentar les sol·licituds fins al 16 de juliol.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola Infantil és un servei municipal gratuït molt necessari per a facilitar la conciliació familiar dels morellans i morellanes”. L’edil ha explicat que “amb aquesta oferta es pretén donar un servei complet a l’Escola Infantil durant els pròxims cursos” i ha recordat que “el termini per a enviar les sol·licituds està obert fins al 16 de juliol i la documentació ha de presentar-se al Registre General de l’ajuntament”.

Cal recordar que cada any l’Escola Infantil de Morella matricula entre 30 i 40 alumnes i destaca per ser un servei gratuït de manera que els pares i mares paguen 50 euros per les despeses del material escolar. Així, les classes comencen a principis de setembre i els i les alumnes s’incorporen de manera progressiva.

Festius escolars
per a l’any vinent

Avui s’ha celebrat un Consell Escolar Municipal per a triar els dies festius del pròxim curs als centres educatius de la ciutat. D’aquesta manera, s’ha aprovat per unanimitat dels centres, AMPA i ajuntament que els dies festius del 2020 seran el 10 de febrer, el 20 de març i el 4 de maig.

Directe