Acaben les obres d’accessibilitat del Carrer el Pas de Villores

També s'han instal·lat baranes al camí del cementeri

El carrer El Pas de Villores ha estat en obres els darrers dies, una millora que ha consistit principalment en la renovació de tot el paviment d’aquest carrer per fer-lo més accessible. Un carrer que té una funció molt important en el municipi, ja que conecta la part més baixa del poble amb la més alta.

Les obres han estat impulsades pel pla 135 d’obres i serveis de la Diputació de Castelló del 2018, que ha consistit principalment en la reforma del carrer i també en la instal·lació de baranes al camí del cementeri. Unes millores que no hagueren sigut possibles només amb els recursos del propi municipi.

Ivan Guimerà és l’alcalde de Villores

D’aquest pla d’obres i serveis depèn l’execució de les principals obres públiques que es porten a terme en el conjunt de pobles de Castelló i, especialment, en els d’interior. Està vinculat sobretot a la millora de les infraestructures d’aquests municipis.

Directe