Comença el desmantellament de la línia d’alta tensió de Forcall

Els treballs arribaran a la localitat en aproximadament dues setmanes

Després de quasi dues dècades intentant-ho per fi la població de Forcall veurà retirats els suports de la línia de 400kv que creua el poble des de fa anys.

Red Eléctrica Española està fent aquests treballs que desviaran la línia actual i la portaran paral·lela al traçat Mezquita-Morella que s’ha acabat de construir recentment.

Els treballs de desmantellament de la línia antiga han començat a l’altura de Palanques i en unes dues setmanes es preveu que puguen arribar al terme de Forcall. Durant el temps que dure l’actuació al nucli urbà es demana precaució als veïns.

Santi Pérez és l’alcalde de Forcall

Aquesta fita s’ha aconseguit gràcies a les al·legacions que l’Ajuntament de Forcall va realitzar a Red Eléctrica quan es va projectar la línia Mezquita-Morella perquè l’antiga anés paral·lela a aquesta.

Dues dècades
de reivindicacions

Aquest ha sigut un camí llarg que començava fa quasi dues dècades amb els primers intents de llevar els suports de la xarxa que produïen un gran impacte visual i paisatgístic per als veïns de Forcall, així com sorolls i altres molèsties.

Forcall veurà complida una de les seves reivindicacions més antigues amb la retirada d’aquesta xarxa d’alta tensió.

Directe