Rhamsés dóna a conèixer la distribució de les àrees de l’equip de govern

Rocío Querol, Joel Pascual i Judit García seran les i els tinents d’alcalde de la ciutat

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha anunciat avui la delegació de les diferents àrees del nou equip de govern. A més, Rocío Querol serà la tinent d’alcalde; la primera vegada que una dona ostenta aquest càrrec a Morella, Joel Pascual el segon tinent i Judit García la tercera. Cal recordar que aquest nou equip de govern es compon de nou persones, és el més nombrós fins al moment i destaca per la paritat.

L’edil ha destacat que “aquest és un equip de govern molt compromés amb el projecte que tenim per a Morella de manera que hem fet una distribució de les àrees adaptades a les capacitats i habilitats de cada regidor i regidora”. Ripollés també ha explicat que “la distribució de les regidories està pensada per a treballar en equip, de manera que augmente la col·laboració i organització entre totes les àrees”. Finalment, Rhamsés ha animat “als i les components de la nova corporació a treballar de valent per a millorar la ciutat en les diferents competències que tenen ara, convençut de la gran vàlua de totes i tots”.

La setmana vinent tindrà lloc el ple d’organització de l’ajuntament de Morella per a aprovar la periodicitat de les sessions d’aquestos, així com les comissions informatives. També es nomenaran els i les representants d’altres organismes com els patronats i mancomunitats.

Rhamsés Ripollés Puig
▸ Alcalde-President

Rocío Querol Carceller
▸ Cultura
▸ Patrimoni
▸ Festes

Joel Pascual Royo
→ Desenvolupament Rural
→ Medi Ambient
→ Monts i Camins Públics

▸ Judit Garcia Camañes
⌙ Planificació Urbana
⌙ Esport
⌙ Joventut i Infància
⌙ Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

▸ Mª Carmen Escuder Beltrán
– Promoció Turística
– Comerç
– Ocupació
– Igualtat

▸ Mª Luz Blasco Querol
⌙ Benestar Social i Promoció de la Salut
⌙ Gent Gran
⌙ Cooperació
⌙ Tradicions

▸ Joan Carles Marcobal Ripollés
⌙ Hisenda i Personal
⌙ Serveis Urbans i Manteniment
⌙ Comunicació

▸ Ana Adell Jovaní
⌙ Educació
⌙ Serveis Turístics

▸ Jose Manuel Rodrigo Valero
⌙ Protecció Ciutadana i Mobilitat
⌙ Participació de la Ciutadania i Integració
⌙ Formació d’Adults

 

 

Ana Adell Jovaní

  • Educació
  • Serveis Turístics

Jose Manuel Rodrigo Valero

  • Protecció Ciutadana i Mobilitat
  • Participació de la Ciutadania i Integració
  • Formació d’Adults
Directe