Reinicien les obres del carrer La Taleca a Morella

L’actuació canvia el paviment i ha millorat les conduccions d’aigua, així com les voreres

Les obres del carrer La Taleca reprenen els seus treballs avui i finalitzaran d’ací a poc temps. Aquesta actuació pretén canviar el paviment de la zona, així com millorar les connexions d’aigua i les voreres. Aquest carrer, el qual uneix el Trinquet amb el portal de la Nevera a Morella, presentava alguns problemes a causa de modificacions anteriors entre els quals destaca que l’aigua superficial entrava en algunes vivendes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “s’han représ aquestes obres de millora del carrer, les quals són molt importants per a mantindre les infraestructures de la ciutat”. L’edil ha explicat que “el carrer La Taleca necessitava una actuació important per a millorar l’accés dels vehicles a les cotxeres, així com arreglar els problemes que presentava l’actual conducció de l’aigua superficial”. Finalment, ha comentat que “aquest tindrà un acabat empedrat com és característic en tots els carrers de Morella”.

Les obres del carrer de la Taleca van començar amb els treballs de les diferents connexions de l’aigua per a evitar el tall d’aigua als habitatges. Així, també s’ha renovat tota la xarxa de subministrament d’aigua. A més, encara queda canviar el paviment de tot el carrer i les noves voreres. Finalment, es millorarà el nivell del carrer per a conduir adequadament l’aigua superficial que ara donava problemes a algunes vivendes a causa de les modificacions que ha tingut aquest carrer.

Directe