Sílvia Colom ja és alcaldessa de Vilafranca

És la primera dona que ostenta el càrrec al municipi després de vuit anys de regidora i tinent d'alcalde

Òscar Tena i Sílvia Colom

Aquest dissabte, en tot el territori espanyol es constituïen els ajuntaments sorgits dels comicis municipals del 26 de maig. A Vilafranca l’acte se celebrava a les 12 del migdia. Els regidors electes, la secretària accidental i vilafranquins i vilafranquines es van reunir a la sala de plens de l’ajuntament. Sílvia Colom va ser nomenada, per majoria absoluta, alcaldessa de Vilafranca amb els vots dels vuit edils de la formació socialista.

Després de la constitució de la taula amb el regidor de més i de menys edat, els futurs edils van jurar el càrrec segons la fórmula preestablida excepte els de Compromís, que el van fer per imperatiu legal. Recordem que el consistori vilafranquí, aquesta legislatura comptarà amb vuit regidors del PSPV-PSOE, dos de Compromís i un del Partit Popular.

En el discurs d’investidura Colom va insistir a continuar treballant per al poble mantenint i millorant els serveis, infraestructures i potenciant alhora l’activitat econòmica. També va agrair el suport rebut pels ciutadans en les urnes i la gent amb qui ha treballat durant els vuit anys que ha exercit de regidora, 4 en la cartera de turisme i 4 més com a tinent d’alcalde.

D’aquesta manera, i després de rebre el bastó de comandament de mans de l’alcalde anterior Oscar Tena, Sílvia Colom s’ha convertit en la primera alcaldessa de la història de Vilafranca.

Directe