Ix a licitació la rehabilitació del futur Centre Cívic del carrer Major

Es duran a terme tasques de prevenció, de reparació i de protecció de l’estructura a la "casa de doña Fidencia"

Ix a licitació la rehabilitació del futur Centre Cívic del carrer Major

L’Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació la rehabilitació de l’estructura del que en un futur serà un Centre Cívic, ubicat al carrer Major i conegut com a «casa de doña Fidencia». L’edifici, que té una antiguitat de 130 anys, es troba en molt mal estat de conservació i a través d’aquest projecte es rehabilitarà i consolidarà la seua estructura per a, un un futur pròxim, albergar el Centre Cívic de Benicarló.

En detall, els treballs preveuen el desenrunament i retirada de mobiliari en totes les plantes, l’eliminació dels envans no estructurals, la renovació dels tancaments metàl·lics, impermeabilització de terrasses o cobertes i el reforçament de tots els forjats de l’immoble per a adequar-los a un ús públic, entre d’altres. També es netejaran tots els elements de fusta i es tractaran per a evitar les plagues de fongs i d’insectes xilòfags.

Aquest és el primer projecte inclòs en l’EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) que es licita i forma part d’una expressió d’interés més àmplia, on s’inclouen també la construcció i l’equipament per a la nova Biblioteca Municipal, l’adequació i l’equipament d’una oficina d’atenció a la ciutadania i l’adequació de locals municipals actualment en desús com a aules i tallers.

El pressupost base de licitació és de 206.465 euros. El termini de presentació d’ofertes finalitza l’1 de juliol.

Directe