El ple de Morella tanca la legislatura i la nova corporació es constituirà el dissabte

El 15 de juny a les 19.00 hores se celebra l’Acte de Constitució del nou Ajuntament de la XI Legislatura i l’Elecció de l’Alcalde

El ple de Morella tanca la legislatura i la nova corporació es constituirà el dissabte

L’Ajuntament de Morella, tal com marca la legislació, ha celebrat el Ple Extraordinari del mandat 2015-2019. Al mateix temps, ha tingut lloc l’aprovació de les actes de les sessions anteriors. D’aquesta manera, el d’avui ha sigut l’últim ple amb l’actual corporació, la qual ha estat formada per Rhamsés Ripollés, Rafa Pallarés, Rocío Querol, Amadeu Bordàs, Malú Blasco, Jorge García, Judit García, Lola Viñals per part del grup socialista i Noelia García, Miguel Ángel Querol i Santiago Niza dels populars.

L’Alcalde en funcions de Morella, Rhamsés Ripollés, ha agraït “el treball de les regidores i regidors durant aquestos quatre anys”. L’edil ha remarcat que “han sigut anys il·lusionants i gràcies al treball de totes i tots, Morella ha avançat” i ha afegit que “la política municipal és la veritable política i amb persones com vosaltres, per la vostra dedicació i estima, la dignifiqueu”. Finalment, Lola Viñals, Jorge Garcia, Amadeu Bordas i Rafa Pallarés s’han acomiadat de l’ajuntament.

El 15 de juny es constitueix
el nou ajuntament

Tal com marca també la legislació el pròxim dissabte 15 de juny és el dia de la constitució de l’ajuntament de la XI legislatura i l’elecció de l’alcalde, en un acte obert al públic. Així, aquest tindrà lloc a les 19.00 hores a la Sala del Justícia. Aquest començarà amb la constitució de la mesa d’edat i, a continuació, els nous i noves membres juraran o prometran els càrrecs.

Lola, Jorge, Amadeu i Rafa, en el seu darrer plenari

Els regidors i regidores electes de les eleccions del passat 26 de maig són Rhamsés Ripollés, Rocío Querol, Joel Pascual, Judit García, Mari Carmen Escuder, Malú Blasco, Joan Carles Marcobal, Ana Adell, José Manuel Rodrigo del PSPV-PSOE Morella i Jesús Lecha i Fernando Villalonga del Partit Popular.

La presa de possessió de Rhamsés Ripollés, el 13 de juny de 2015

Finalment, Rhamsés ha volgut “convidar a tot el poble de Morella a vindre a aquest acte que marca l’inici de la nova legislatura”.

Directe