13 nous vehicles a la província per a la lluita contra els incendis

Amb una inversió de 1,5 milions, es continua amb la renovació de la flota dels bombers

13 nous vehicles a la província per a la lluita contra els incendis

El diputat provincial de Bombers, Luis Rubio, ha anunciat la recent incorporació de 13 nous vehicles per a la seua flota en la seua política de millora d’equipament per a millorar la resposta davant emergències i la seguretat a la província. Es tracta de set camions i 6 vehicles tot terreny que suposen una inversió d’1.546.000 euros i que constata la intensa renovació de la flota que s’està duent a terme per a equipar amb els millors mitjans als efectius i donar el millor servei en qualsevol punt de la província.

“L’objectiu prioritari d’aquest tipus d’inversions és modernitzar la flota de tota mena de vehicles que té el Consorci”, ha assenyalat el diputat, qui ha puntualitzat a més que “és un esforç que es manté durant tot l’any amb la condició d’oferir el millor servei públic d’atenció a les emergències a la província de Castelló”.

Cal tindre en compte que quatre dels set nous camions són per a bombers, tres d’ells per a terreny rural i forestal de doble cabina per als parcs d’Orpesa, Benicarló i Nules. El quart dels camió és un model urbà per al parc d’Orpesa. Altres tres camions són, un d’ells un cap tractor per als remolcs nodrissa per a grans incendis i dos més mixtos polivalents per a la Unitat de Maquinària i Logística. Cal assenyalar que aquests camions mixtos estan preparats per a realitzar multitud de tasques posat que són camions de càrrega amb grua incorporada, saler i falca llevaneu.

El diputat ha assenyalat que “un aspecte important d’aquests vehicles nous és que també compten amb característiques que incrementen la seguretat dels intervinents”.

En quant als sis vehicles tot terreny a punt d’incorporar-se, un es destinarà al Parc de Bombers de Sogorb, tres seran per a unitats de comandament del Consorci, un per a bombers voluntaris i un altre per a l’Agrupació Provincial de Voluntaris de Protecció Civil de la Diputació.

Un complet
anell de seguretat

Cal tindre en compte que aquesta incorporació de nous vehicles és una mostra més, un recurs a sumar a l’encomiable labor de 300 bombers professionals i voluntaris que treballen en fins a 20 instal·lacions i amb 130 vehicles especialitzats, amb la missió de donar resposta per terra, mar i aire, a les emergències de tota la província.

Directe