Benassal segueix de festa amb els actes religiosos de Sant Cristòfol

Amb la tradicional benedicció de vehicles i el lliurament de banderoles als xòfers

Benassal segueix de festa amb els actes religiosos de Sant Cristòfol

Després de les exhibicions taurines i el sopar de germanor i música de la jornada d’ahir, hui té lloc a Benassal la missa major en honor a Sant Cristòfol amenitzada per la Rondalla i el Cor de Benassal. Després de la missa, serà la benedicció de vehicles i el lliurament de banderoles. Durant tota la vesprada hi haurà animació infantil al Jardí.

Demà dilluns, serà el torn de la processó de la Romeria i la recua fins l’ermita de Sant Cristòfol. L’esdeveniment començarà a les 9.30h. A les 10.45h arribarà la comitiva a l’ermita de Sant Libori a la Font d’En Segures; allí es cantarà el ‘o vere deus’ i es repartirà cassalla i dolços. A l’arribada a l’ermita de Sant Cristòfol, sobre les 12h serà la missa en honor al sant, es cantaran els gojos i es repartirà la prima. De retorn al poble, a les 18h, es realitzarà un respons pels difunts i es cantaran els gojos.

El tradicional Ball Pla amb la Banda de Música Font d’En Segures tancarà els festejos.

Directe