La millora de la carretera CV-12 de Morella a Ares començarà l’11 de juny

A partir del 17 de juny hi haurà talls de trànsit a causa dels treballs de fressat de l’asfalt

L’ajuntament de Morella ha acollit aquest matí una reunió sobre les obres de millora de la carretera CV-12 que uneix Morella amb Ares del Maestrat. Aquesta ha servit per a conéixer més detalladament l’actuació, la qual compta amb una inversió de 5.330.763,31 euros i començaran els treballs prèvis l’11 de juny amb la neteja de les cunetes, i el 17 del mateix les obres de fressat de l’asfalt. Cal explicar que aquestos treballs causaran talls al trànsit en aquesta carretera.

La rehabilitació del ferm i millora de la seguretat viària en la carretera CV-12 anirà des de Morella fins al punt quilomètric 23,850 d’Ares. Aquesta actuació consisteix en el canvi de la senyalització, així com el condicionament de cunetes, dues capes d’aglomerat asfàltic i l’augment de la seguretat per a les motos i l’adaptació a l’ús hivernal d’aquesta carretera.

Així, la reunió ha comptat amb els alcaldes de poblacions properes de la carretera, així com el Cap del Servei de Carreteres de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, així com tècnics i assistents de les empreses que realitzaran l’obra. A més, està previst que des del 17 de juny hi haja talls de trànsit en la CV-12 fins al mes d’agost quan es podrà circular amb normalitat. D’aquesta manera, es recomana l’ús de l’N-232 per a accedir a la zona dels Ports, ja que el trànsit es desviarà de la CV-12, encara que l’accés a aquelles finques i vivendes sí es podrà realitzar. Finalment, les obres de millora acabaran al mes d’octubre.

L’Alcalde de Morella ha destacat que “aquesta és una actuació molt important per a millorar la comunicació entre les comarques d’interior dels Ports i l’Alt Maestrat”. L’edil ha explicat que “durant el transcurs de les obres es recomana l’ús de l’N-232 com a alternativa a la CV-12”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “la millora d’infraestructures com aquesta és molt necessària, ja que compta amb trànsit de vehicles pesants i també millorarà el turisme entre la població d’aquestes comarques”.

Directe