Ja es pot realitzar la preinscripció per a la Universitat per a Majors a Morella i Vilafranca

Està destinada a persones de més de 55 anys i s’espera molt bona acollida com en anys anteriors

La Universitat per a Majors a Morella, en una imatge d'arxiu

La seu dels Ports de la universitat per a majors ha obert les portes per a realitzar les preinscripcions per al curs vinent, que es completaran al setembre. Aquest servei ofereix formació per a persones de més de 55 anys, siguen jubilats o no. A Morella les preinscripcions es realitzaran a la Biblioteca Municipal mentre que els estudiants Vilafranquins poden completar el procés a l’Ajuntament de la localitat.

Malú Blasco és regidora de la Gent Gran de Morella

El curs començarà
a l’octubre

El curs acadèmic 2019/2020 s’iniciarà al mes d’octubre. Per tant, les inscripcions definitives es gestionaran durant el setembre. La universitat per a majors porta molts anys funcionant als Ports i torna un any més amb cada cop més alumnes. Així, una vegada feta aquesta preinscripció, durant el mes de setembre es realitzaran les matrícules definitives.

Els que ja han passat per la universitat destaquen el benefici que els porta i les possibilitats que ofereix. Història, Geografia o medi ambient són alguns dels camps en els quals s’ofereix formació tot i que des de l’UJI estan oberts a noves propostes dels alumnes.

Ana Querol és tècnica de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Tot i que el procés també es pot realitzar directament al setembre, amb un major nombre de preinscripcions es pot programar millor el curs i proposar activitats més ambicioses, així com un major nombre d’aules i cursos.

La universitat per a majors també ofereix la possibilitat de participar en activitats d’experiència directa com la visita a museus o viatges educatius.

Els interessats en cursar alguna matèria durant el nou curs de la universitat per a majors poden realitzar la preinscripció a la biblioteca de Morella i a l’Ajuntament de Vilafranca fins al proper 28 de juny.

Directe