El PSPV assegura que “la ‘Diputació del canvi’ serà més pròxima”

Avancen que s'organitzaran reunions en les diferents comarques per a lluitar contra la despoblació

L’Executiva Provincial del PSPV-PSOE anuncia que la ‘Diputació del canvi’ que governarà el Partit Socialista treballarà en tota la província acostant la institució al territori “perquè tota la ciutadania la senta molt a prop, sobretot, als pobles més xicotets i més allunyats de la costa”. Amb un objectiu bàsic: combatre el greu problema de la despoblació.

La primera mesura serà la de celebrar una reunió en cada comarca amb els alcaldes de la zona “per a conéixer in situ i de primera mà els problemes i les inquietuds de la gent”. I per a alguna cosa que és igualment important, “escoltar les propostes que han de fer les persones que allí resideixen”.

“Volem que les ciutadanes i els ciutadans senten la proximitat de la ‘Diputació del canvi’, que deixarà de ser un ens llunyà que està a Castelló, a vegades, a 100 quilòmetres o més de distància, i passarà a ser una institució pròxima, disposada a conèixer els problemes de la ciutadania, i a solucionar-los”, apunten fonts socialistes.

“Treballarem intensament amb un equip honest de diputades i diputats que coneixen perfectament el territori i que tenen disposició plena per a afrontar amb entusiasme i garanties la nova etapa que s’iniciarà en pocs dies. Són persones de reconeguda solvència i acreditada experiència en l’àmbit professional, polític i de gestió”, afegeixen.

“Volem deixar clar que hem vingut a canviar les coses, a revolucionar la Diputació, que a partir d’ara serà més àgil i pròxima. Considerem que és imprescindible que en la institució s’entenga bé el que succeeix en cada part del territori, i que tinga capacitat per a oferir serveis allí on durant 24 anys el PP no els ha prestats”, conclouen.

Directe