Ix a licitació la urbanització del tram urbà de l’antiga N-340

El termini d'execució de les obres està previst que s'allargue durant cinc mesos

Ix a licitació la urbanització del tram urbà de l’antiga N-340

Les obres afectaran al tram que va des del carrer d’Alcalà de Xivert fins al carrer de Vinaròs i inclou la construcció de quatre rotondes, la reducció de l’amplada de la carretera i la il·luminació de tot el tram. El pressupost base de licitació és de 959.334,89 euros (IVA inclòs).

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic l’anunci de licitació, mitjançant procediment obert simplificat, de la urbanització del tram urbà de l’antiga N-340, que va des del carrer d’Alcalà de Xivert fins al carrer de Vinaròs. Aquesta actuació suposa l’inici de la transformació de la carretera en un bulevard que s’adequarà a les característiques d’una via urbana i que donarà prioritat als vianants.

Les actuacions d’aquesta primera fase, destinades a reduir la velocitat dels vehicles i a augmentar la seguretat, es duran a terme en 2 dels 7 quilòmetres que ocupa el tram municipal. En concret, consistiran a construir quatre redones que estaran ubicades a l’altura de l’avinguda del Maestrat, l’avinguda de Febrer Soriano, el carrer d’Ulldecona i el carrer del Puig de la Nau, a més de la reducció de l’amplada de la carretera, la col·locació de passos de vianants i la il·luminació de tot el tram.

Amb aquestes actuacions, la carretera no quedarà acabada, sinó que a llarg termini s’anirà completant amb altres millores com l’enjardinament de les voreres i el desenvolupament de les diferents zones urbanes per on discorre el vial.

El termini d’execució de les obres està previst que s’allargue durant cinc mesos, amb un pressupost base de licitació de 959.334,89 euros (IVA inclòs).

Directe