Santiago Pérez, diputat comarcal pels Ports

L'executiva provincial del PSPV aprova la proposta per a la Diputació de Castelló

En el transcurs de l’Executiva Provincial celebrada aquest dimarts, el secretari general, Ernest Blanch, ha destacat que a la província de Castelló, el PSPV ha sumat 102.802 vots. “Són 19.022 vots més que en 2015. Però també són 17.218 vots més que en les autonòmiques 2019, i 10.727 vots més que en les generals 2019”. Per tant, “l’augment no ha sigut només per l’estirada del resultat nacional, pel vot de la por o per l’efecte Vox, sinó per una bona gestió i per una molt bona campanya realitzada des de totes les agrupacions locals, les comarques i la província”.

Ha afegit que “feia 11 anys i 13 eleccions que el PSPV no aconseguia pujar de 100.000 votants. Concretament, va anar en les eleccions generals de 2008. I ara, s’ha aconseguit un 36,91% dels vots, un 8,61% més que en 2015 (28,30%), obtreniendo 428 escons en total, 52 més que en 2015 (376).

Proposta de l’executiva provincial per a la Diputació

D’altra banda, l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE a Castelló i la Comissió de Llistes han aprovat la proposta que s’enviarà a la Comissió Executiva Federal per a conformar el Grup Socialista en la Diputació. De les 12 persones elegides, 6 són alcaldesses, alcaldes o edils de poblacions de menys de 5.000 habitants (Forcall, Suera, la Vilavella, la Pobla Tornesa, Vilafamés o Càlig) i les altres 6 són majoritàriament regidores i regidors de poblacions grans com Castelló, Vinaròs, Borriana, Almassora o Onda.

Segons ha explicat la secretària d’organització, Estíbaliz Pérez, s’ha optat per persones amb capacitat per a la gestió que estiguen disponibles els 7 dies de la setmana per a tirar avant un nou model de gestió.

Pel Partit Judicial de Morella, al que per població li correspon un diputat, s’ha proposat a Santiago Pérez i, com a suplents, a Sílvia Colom, Antoni Ripollés i Maria José Tena.

Lògicament, en aquesta llista s’ha volgut donar visibilitat als pobles xicotets oblidats per la Diputació anterior, “a gent honesta que lluita des de fa anys per millorar i donar vida al seu territori i als seus veïns. L’objectiu és revolucionar la Diputació, donant veu als pobles, acostant la institució a la gent”.
I per descomptat, s’ha optat per persones amb capacitat de servei, “perquè volem que les nostres diputades i diputats recórreguen el territporio i estiguen sempre pendents de les necessitats que en ell es detecten.

Directe