Fins al 12 de juny, Morella obre la matrícula de l’Escola d’Estiu

També s’obri el termini per a presentar els projectes de gestió de la Piscina Municipal de Morella

Tres participants de l'escola d'estiu en una imatge d'arxiu

L’Escola d’Estiu de Morella obre el termini de matrícules, el qual acaba el 12 de juny. D’aquesta manera, l’escola començarà el 25 de juny, els i les alumnes es poden matricular per setmanes i s’acabarà el 26 de juliol. L’Escola d’Estiu es un servei que permet conciliar la vida familiar i laboral durant el mes de juliol, període de vacances escolars.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “aquest servei és molt important perquè els xiquets i xiquetes de Morella tinguen activitats durant els mesos de vacances”. D’aquesta manera, els diferents espais municipals estan disponibles per a fer activitats variades. Judit també ha comentat que “es tracta de donar un servei perquè les famílies puguen conciliar la vida laboral amb la familiar”. A més, “aquest servei és molt important perquè els xiquets i xiquetes continuen el seu aprenentatge durant els mesos de vacances”.

L’Escola d’Estiu està molt consolidada a Morella on tots els anys compta amb desenes d’alumnes que es matriculen per setmanes. D’aquesta manera, el nombre d’alumnes varia cada setmana. L’alumnat s’ho passa molt bé i aprén, ja que s’organitzen dies temàtics perquè es divertisquen i facen noves activitats. D’altra banda, fa uns anys que s’ha afegit l’Esplai d’Esport i Anglés destinat a un públic major. Aquest servei està consolidant-se cada any i pretén seguir amb l’aprenentatge d’idiomes durant l’estiu i practicar esport durant aquestos mesos de vacances. Aquests dos serveis faciliten la conciliació laboral dels pares i mares, ja que permet que els xiquets i xiquetes tinguen el seu espai d’educació i diversió durant les vacances escolars.

Ofertes de treball
per a l’estiu

La ciutat de Morella es prepara per a l’estiu i oferta diferents llocs de treball per a cobrir els serveis característics d’aquesta temporada de vacances. D’aquesta manera, l’Escola d’Estiu necessita tres monitors o monitores amb formació superior en educació. A més, també s’ha obert el termini per a presentar els projectes de gestió de la Piscina Municipal de Morella. Així, a través de la pàgina web del CISE (www.morella.net/cise) i presentar les ofertes abans del 7 de juny.

Directe