“Sempre és un goig acollir la festa de la democràcia en clau local i assumir els resultats de les urnes”

Moliner felicita a tots els alcaldes i regidors de la província en el darrer ple de la Diputació

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, en l’últim Ple Ordinari de la legislatura celebrat aquest dimarts ha felicitat els regidors i als alcaldes de la província que han rebut la confiança dels seus veïns per a treballar pels seus pobles. “Felicite els regidors i alcaldes electes que aquest cap de setmana han rebut la confiança dels veïns dels seus pobles i ciutats per a representar-los, ells són la raó autèntica de ser d’aquesta casa, el lloc d’on emana el poder d’aquesta institució, i sempre és un goig per a la Diputació acollir la festa de la democràcia en clau local i assumir els resultats que les urnes ofereixen en forma de confiança cap als regidors i alcaldes dels 135 municipis i ciutats de la província”.

És per això que Moliner ha assegurat que “faig extensiva la felicitació als quals ho han rebut de forma majoritària el suport per a ser alcaldes dels seus pobles, aquells que ja el sàpien i aquells que àdhuc sense saber-ho poden arribar a ser-ho, a tots felicitar-los. I felicitar també de forma especial per força política que ha rebut de forma majoritària la confiança dels ciutadans i que tindran la responsabilitat de si els acords li ho permeten, cosa que no dubte, continuar el treball al capdavant d’aquesta Diputació, per tant felicitats al Partit Socialista”.

El president Moliner ha felicitat també els ciutadans de la província de Castelló “per l’esperit que han transmès en la jornada electoral, i a aquells que sent o no triats van fer el pas d’incorporar-se a una llista electoral municipal. Té un valor incalculable que el Butlletí Oficial de la Província recollira tal quantitat de candidatures amb noms de ciutadans castellonencs disposats a treballar amb l’objectiu de millorar els seus pobles, una cosa especialment important en un moment de descrèdit en la política com aquest. Mentre la política en el local tinga aqueixa força, la política en el global tindrà futur, així que gràcies i enhorabona a tots”.

Plenari Ordinari

Cal assenyalar que entre els punts del Ple de hui, la Diputació ha donat compte del període mitjà de pagament del mes d’abril així com dels estats d’execució del pressupost de la Diputació, dels organismes autònoms i consorcis integrants del pressupost general, així com l’aprovació de diverses obres del Pla Castelló 135 en els municipis de la província.

Directe