Mireia Mestre Membrado serà la primera dona alcaldessa de la història de Cinctorres

L'Agrupació per Cinctorres (APC) guanya al PSPV de Toni Ripollés i deixa al PP fora del govern local

Una de les grans incògnites de la nit electoral era cap a on es decantaria l’alcaldia de Cinctorres. La irrupció d’una agrupació d’electors i la presència d’un Partit Popular feble deixava una gran incertesa en quan als possibles resultats.

Eren poc més de les nou de la nit quan, finalitzat l’escrutini, es confirmava que Mireia Mestre Membrado, líder d’Agrupació per Cinctorres (APC) aconseguia l’alcaldia de la localitat amb 154 vots (52,03%) i deixava al PSPV de Toni Ripollés a l’oposició, a l’aconseguir l’actual alcalde 135 vots (45,61%). El PP de Maria Pilar Abarca Villalba, com a curiositat, només tenia un vot (0,34%).

D’aquesta manera, el proper consistori de Cinctorres estarà format per la primera dona alcaldessa de la localitat, Mireia Mestre Membrado, acompanyada dels regidors d’APC David Moreno Fígols, Marc Milian Carceller i Francisco Javier Temprado Albalat. L’oposició estarà liderada per Antonio Ripollés Ortí, acompanyat de Jorge Ferrer Casanova i José Manuel Gisbert Querol.

Directe