El socialista Guillem Alsina serà el nou alcalde de Vinaròs

Andres Martinez revalida majoria absoluta a Peníscola i Xaro Miralles a Benicarló

Aquest diumenge 26 de maig han tingut lloc les eleccions municipals i europees, en un matí caracteritzat pel bon oratge, la participació en aquestes va ser baixa, especialment al principi de la jornada, i fins a mig dia.

Al municipi de Vinaròs, el partit amb més vots ha sigut el PSPV-PSPV, liderat per Guillem Alsina, amb l’obtenció de 7 regidors. Encara que al no assolir la majoria absoluta hauria de pactar per poder governar.

D’altra banda, al municipi de Benicarló, Xaro Miralles, al capdavant del PSPV-PSOE ha sigut la força més votada obtenint una majoria absoluta que li permetrà governar en solitari. Cal destacar que el dia va transcórrer en normalitat, i no hi va haver cap incident.

Al municipi de Peníscola, ha sigut Andrés Martínez, al capdavant del Partit Popular, qui ha guanyat la majoria absoluta, revalidant-se una altra legislatura com alcalde d’aquesta localitat.

Així finalitzava aquest dia d’eleccions municipals i europees en les que la ciutadania va sortir al carrer per elegir, en democràcia, els seus representants municipals i europeus.

Directe