S’asfalta el tram de la CV-124 al seu pas per Forcall

Una actuació amb la que s'habilitaran places d'aparcament

Durant aquesta setmana s’està duent a terme a Forcall l’asfaltat del tram de la carretera CV-124 que passa pel nucli urbà. Una actuació que va des de l’entrada al poble junt al pont del riu Calders fins al Convent dels Dominics. El consistori forcallà demanava a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori una intervenció en aquesta zona ja que l’asfalt es trobava prou deteriorat al mateix temps que es pretén donar-li major amplada en algunes zones.

Amb aquesta actuació al tram de travessia de la CV-124 a Forcall s’aconseguirà també dotar de més espai d’aparcament a dates importants per al municipi a la nova vorera que s’està construint.

Santiago Pérez és alcalde de Forcall

L’Ajuntament va demanar la possibilitat d’asfaltar alguna de les zones amples que queda entre el vial i les cases, si bé el treball de la Conselleria es centrarà únicament en la carretera. Serà el consistori forcallà qui s’encarregarà d’aquesta millora.

L’actuació d’asfaltat que s’està realitzant actualment a Forcall compta amb una inversió destacada per part de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Amb aquesta actuació quedarà millorat aquest tram de vial que creua el casc urbà de Forcall per continuar més avant direcció a Cinctorres i Portell.

Directe