Ernest Blanch destaca l’augment de l’alegria i l’esperança als pobles amb govern socialista

En un acte a Vinaròs amb els alcaldables socialistes de la província

En l’acte de presentació de candidatures que s’ha celebrat a Vinaròs, el secretari general provincial i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha agraït la decisió dels candidats i candidates del PSPV-PSOE de “fer un pas endavant” i “de no tenir por a obrir les finestres perquè entre l’aire fresc als ajuntaments i es faci la llum”.

És alguna cosa que ja succeeix en els municipis en els quals es va produir el canvi en 2015 i el que ocorrerà en aquells que en els quals es produirà a partir del pròxim 26 de maig”, en un acte que també comptava amb la presència de Ximo Puig.

S’ha dirigit a tots ells manifestant que és necessari fer aquest pas endavant “per a dir-li a la gent que no està sola, que les regidores i els regidors socialistes sempre estareu al seu costat”. “Vosaltres revertireu la desigualtat als ajuntaments que tindran govern socialista a partir del pròxim diumenge, com ja van començar a fer-ho les alcaldesses i alcaldes del PSPV-PSOE que van accedir als seus càrrecs després de les eleccions de 2015”. “Vosaltres sou el canvi”.

Blanch ha reivindicat l’alegria, “la que està generant el Partit Socialista allà on governa, perquè estan passant coses que fa un temps eren impensables, perquè els socialistes hem aportat molt de treball, drets, benestar i, sobretot, l’esperança de poder tenir un món millor, unes ciutats i pobles molt millors”. Ha afegit que “ara hi ha somriures on abans només hi havia tristesa”.

Acte íntegre del socialistes de la província a Vinaròs

El secretari general dels socialistes ha reiterat el que diu en les últimes jornades, que “guanyarem la Diputació per a la gent” perquè “volem una província de Castelló que avanç i no retrocedeixi, que no quedi ancorada en el passat, perquè no es continuïn aprofitant de la situació els de sempre”.

Directe