El PSPV de Morella plena el Teatre en l’acte central de campanya

Al míting per a les municipals i europees es comptava amb Ximo Puig

El PSPV-PSOE de Morella realitzava aquest dissabte al Teatre Municipal el seu acte central de campanya amb la presència del candidat a l’Alcaldía, Rhamsés Ripollés, el candidat a l’Alcaldía d’Alcanyís, Ignacio Urquizu i del President de la Generalitat, Ximo Puig.

Un acte en el que es presentava tota la candidatura amb els seus 15 integrants i en el que també participava, mitjançant un vídeo el Secretari General del PSPV a Castelló, Ernest Blanch.

Rhamsés Ripollés aprofitava per presentar propostes destacades al seu programa electoral sota el lema “Sumem Morella”, remarcant la importància que cada vot pot tindre en aquestes eleccions.

El Secretari General del PSPV-PSOE i President de la Generalitat, Ximo Puig posava com a exemple la N-232 com a unió de forces i governs davant una oportunitat com la que es presenta a les urnes.

Un acte central del PSPV-PSOE a Morella en el que s’omplia el Teatre Municipal per conèixer les propostes de govern dels socialistes per a les eleccions que tindran lloc aquest proper diumenge.

Directe