Colomer avança nous productes turístics i d’esport per al futur de Cinctorres

Durant una visita amb la presència del Director General de Turisme, Josep Gisbert

Turisme Comunitat Valenciana ha realitzat una visita a Cinctorres amb la presència del seu Secretari Autonòmic, Francesc Colomer i del Director General, Josep Gisbert. Una visita en la que s’han analitzat a fons els productes turístics que s’ha executat al municipi als darrers temps, parlant també d’altres opcions que poden desenvolupar-se en el futur.

La construcció de nous productes turístics i d’esport d’aventura que es puguen impulsar en el futur també es va tractar en aquesta visita de Turisme Comunitat Valenciana a Cinctorres.

El consistori cinctorrà també destacava la importància de la visita i la potenciació de diferents espais que puguen potenciar el sector turístic, cada vegada més important en la economia del municipi.

Amb aquesta visita es feia un balanç de les diferents actuacions turístiques realitzades a Cinctorres als darrers anys entre l’Ajuntament i Turisme Comunitat Valenciana.

Directe