Forcall millora el carrer Sant Vicent

Amb 70.000 euros de pressupost, es substitueix l'asfalt per un empedrat

Després d’uns anys en els quals l’ampliació de la Residència s’emportava la majoria de les inversions de l’Ajuntament de Forcall, ara per fi es poden escometre altres projectes que eren necessaris a la població. Així, ja han començat les obres de millora a dos carrers del poble. En aquesta primera fase s’actua als carrers de Sant Vicent i Cura Carceller, dos dels més utilitzats pels veïns i que es trobaven en necessitat d’una actuació.

L’actuació consisteix en adequar aquests carrers com s’ha fet ja en altres, substituint l’asfalt per un empedrat amb l’objectiu d’homogeneïtzar la imatge del poble. Es preveu que aquesta actuació dure unes 5 setmanes.

Amb la finalització dels treballs a la Residència de la Tercera Edat, l’Ajuntament de Forcall està en disposició de tornar a invertir recursos en altres llocs del poble. Així, a més d’aquest projecte als Carrers Sant Vicent i Cura Carceller hi ha previst un altre que començarà pròximament.

Aquestes actuacions faran que els carrers de Forcall presenten un aspecte molt més homogeni i estiguin en millors condicions.

Directe