Oscar Tena s’acomiada del Plenari de Vilafranca després de 16 anys com a alcalde

S'ha tancat la legislatura 2015-2019 amb el ple ordinari del mes de maig

L’Ajuntament de Vilafranca ha tancat la legislatura 2015-2019 amb el ple ordinari del mes de maig. Una sessió de comiats, però en la que prèviament es tractava el Pla d’ajudes de l’àrea de Renovació Urbana, donant-se compte també de l’informe de morositat i del període de pagament corresponent al primer trimestre de 2019.

Al tram final de la sessió, Óscar Tena s’acomiadava com a Alcalde de Vilafranca després de 16 anys ostentant de càrrec, manifestant la seua satisfacció per molts dels objectius que s’han aconseguit.

En la seua intervenció final, l’Alcalde de Vilafranca a les darreres quatre legislatures va agrair el recolzament familiar i el treball de moltes persones durant tot aquest període.

També es referia Óscar Tena a la satisfacció que ha suposat per a ell ser Alcalde de Vilafranca durant aquest període entre els anys 2003 i 2019, rebent una ovació d’acomiadament per part dels regidors presents al ple ordinari.

Aquest ple ordinari del mes de maig a només dues setmanes per a les eleccions municipals i europees que es celebraran a tota Espanya el diumenge 26 de maig.

Directe