Morella disposarà del servei d’atenció al públic per a la campanya de la Renda

L’Agència Tributària Valenciana ofereix aquest servei a través d’oficines situades a l’ajuntament a partir del 14 de maig

L’ajuntament de Morella habilita oficines de l’Agència tributària Valenciana per a ajudar en la declaració de la Renda 2018 a aquelles persones que ho desitgen. D’aquesta manera, a partir del 14 de maig començarà l’atenció presencial en aquestes oficines situades a l’edifici consistorial. Cal explicar que és necessari sol·licitar cita prèvia, la qual es pot demanar des del 9 de maig als telèfons 901 22 33 44 o 91 553 00 71.

El regidor d’Hisenda, Amadeu Bordàs, ha destacat que “la campanya de la declaració de la Renda 2018 està en marxa i amb aquestes oficines s’ajuda a la ciutadania a fer aquest tràmit de forma gratuïta”. L’edil ha explicat que “les oficines estaran a l’edifici de l’ajuntament en l’última planta amb tècnics d’atenció presencial de l’Agència Tributària Valenciana”. Amadeu ha comentat que “és una forma d’agilitzar aquest tràmit amb el qual es disposen oficines en diferents localitats de la Comunitat Valenciana, entre les quals enguany està Morella, encara que hi ha 22 municipis més”.

Podran sol·licitar cita prèvia per a l’atenció presencial en aquestes oficines els i les contribuents que complisquen els següents requisits. Rendiment del treball fins a 65.000 euros bruts, rendiments del capital mobiliari fins a 15.000 euros bruts, rendiments del capital mobiliari amb un màxim de 2 immobles llogats i 2 contractes de lloguer entre altres característiques.

La campanya de la declaració de la Renda 2018 a Morella començarà el 14 de maig fins a l’1 de juliol. La cita prèvia es podrà demanar des del 9 de maig fins al 28 de juny i l’horari d’atenció al públic de les oficines de l’Agència Tributària Valenciana a Morella serà els dilluns, dimarts i dijous des de les 9.00 hores fins a les 14.30 hores al matí i de 16.00 hores a 19.00 hores a la vesprada. Els dimecres i divendres sols s’atendrà al matí des de les 9.00 hores fins a les 15.00 hores.

Directe