Les noves oficines dels Serveis Socials acullen a tot el personal i són més accessibles

La Mancomunitat ha augmentat el personal i inclou una nova psicòloga, una treballadora social i una agent d’igualtat

Morella ha ampliat i millorat les oficines dels Serveis Socials per a donar cabuda a tot el personal i oferir un millor servei. D’aquesta manera, les instal·lacions estan condicionades per a acollir a tot el personal nou, contractat a través de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, i augmentar l’accessibilitat per a totes les persones.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “els Serveis Socials de proximitat són molt importants per a conéixer els diferents casos de la gent i puguem ajudar”. L’edil ha explicat que “amb l’ampliació de personal a Morella a través de la Mancomunitat Comarcal Els Ports i les noves oficines, pretenem que el servei siga més accessible i eficient, de manera que es puguen atendre els problemes de la gent”. Malú ha recordat que “aquest servei compta amb personal de treballs socials, psicologia i igualtat, per la qual cosa, era molt important donar-los cabuda en unes oficines per atendre als ciutadans i ciutadanes de la millora manera”.

Les noves oficines compten amb un espai més ampli per albergar tot el personal i les necessitats dels usuaris i usuàries. Així, s’ha adequat tot l’espai disponible per atendre els diferents casos. A més, s’han instal·lat serveis adaptats per a persones amb diversitat funcional. Cal recordar que aquestes oficines es van traslladar fruit del projecte d’accessibilitat de tot l’edifici de l’ajuntament de Morella.

Directe