Els centres educatius de Benicarló escolaritzaran 306 alumnes nous el proper curs

Les sol·licituds s’han de tramitar al centre escollit en primera opció del 10 al 17 de maig

El proper curs escolar, els centres educatius de Benicarló incorporaran 306 alumnes nous, que es corresponen amb els xiquets i xiquetes nascuts l’any 2016 (22 més que l’any passat). Els nous alumnes podran triar entre els cinc centres educatius de la ciutat, a escollir entre el Programa d’Educació en Valencià i el Programa d’Incorporació Progressiva.

Segons s’informa en el calendari i procediments publicats per la Generalitat Valenciana, la presentació de les sol·licituds d’admissió i de la documentació corresponent ha de fer-se en el centre escollit com a primera opció del 10 al 17 de maig, ambdós inclosos.

La publicació als centres de les llistes provisionals d’alumnes admesos es farà el 30 de maig i fins al 3 de juny estarà obert el termini per a reclamar davant de la direcció del centre. Les llistes definitives es publicaran el 12 de juny.

La formalització de la matrícula al centre en què ha estat admés l’alumne serà del 13 de juny al 3 de juliol.

Jornades de portes obertes als centres

Amb motiu de l’escolarització de nous alumnes per al curs 2019-2020, els centres escolars d’educació infantil i primària de Benicarló realitzaran jornades de portes obertes adreçades als pares i mares d’alumnes de 3 anys.

Col·legi Nuestra Señora de la Consolación:
2 de maig, a les 9.30 h
3 de maig, a les 9.30 h
4 de maig, d’11.00 a 13.00 h

CEIP Eduardo Martínez Ródenas: 2 de maig, a les 18.30 h

CEIP Marqués de Benicarló: 7 de maig, a les 18.00 h

CEIP Ángel Esteban: 7 de maig, a les 19.00 hores

El CEIP Francesc Catalan no farà jornada de portes obertes un dia concret però atendrà totes les peticions dels pares i mares interessats a matricular les criatures al centre.

Directe