Recta final de les obres del carrer de La Muralla de Morella

El carrer de La Muralla i Porta de Sant Mateu són una de les principals vies de circulació de vehicles dins del nucli històric

Recta final de les obres del carrer de La Muralla de Morella

Les obres del carrer de La Muralla i Porta de Sant Mateu de Morella arriben a la seua fi aquesta setmana. Així, durant les jornades d’avui i demà s’asfaltarà el carrer i els pròxims dies es pintaran els senyals horitzontals i les zones d’aparcament. Cal explicar que l’actuació ha millorat l’asfalt i construït noves voreres en aquestes vies on hi ha una circulació de vehicles més elevada dins del nucli històric.

Aquesta obra està dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló i ha comptat amb un pressupost al voltant de 80.000 euros on les principals millores són el reasfaltat de la via, la construcció de noves voreres i millorar la conducció superficial d’aigües. A més, per al paviment s’ha utilitzat asfalt fonoabsorbent per a disminuir el soroll del pas de vehicles. També s’ha millorat el pendent d’alguns trams del carrer, així com evitat que entre aigua en les vivendes. També es distingeix la via de circulació de les zones d’aparcament amb un color diferent.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha destacat que “aquesta actuació era molt necessària perquè l’asfalt del carrer estava molt deteriorat”. L’edil ha explicat que “aquest carrer és una de les vies de circulació de vehicles dins de les muralles i cal que el paviment estiga en les millors condicions i que el trànsit moleste mínimament als veïns i veïnes d’aquest carrer”. Finalment, Rhamsés ha comentat que “entre avui i demà acabaran d’asfaltar el carrer i aquest tornarà a la seua activitat habitual”.

El paviment del carrer La Muralla estava molt deteriorat per culpa de diferents qüestions. Així, d’una banda l’ús continuat i el pas de vehicles habitual en aquest carrer i, també, a causa de les nevades dels últims anys i l’ús de sal per a desfer el gel han afectat negativament a l’asfalt.

Directe