Palanques, Sorita i Villores, primers en rebre ajudes pel risc d’exclusió financera

Donar suport als ajuntaments serà l'objectiu d'aquest decret llei del Govern

Palanques, Sorita i Villores seran dels primers pobles a la província en beneficiar-se del nou decret llei aprovat pel govern valencià dedicat a ajudar a pobles menuts amb risc d’exclusió financera. Donar suport a l’administració més propera, els ajuntaments, a mantenir serveis és l’objectiu d’aquest decret llei aprovat a finals de març.

Esta setmana el director general d’administració local Toni Such, ha visitat la nostra comarca per explicar quines ajudes poden obtenir els ajuntaments a través d’aquest decret i ha fet una parada als nostres estudis en la seva visita a la nostra comarca per explicar el Decret Llei recentment aprovat. Víctor Tena ha conversat amb ell d’esta i d’altres qüestions que ens afecten.

Directe