Es netegen voreres, séquies i màrgens de carreteres arreu dels Ports

Aquests dies estan actuant a la carretera que uneix La Sénia amb la Tinença de Benifassà

Es netegen voreres, séquies i màrgens de carreteres arreu dels Ports

Diferents brigades treballen estos dies en la neteja de les voreres, séquies i màrgens de carreteres i camins a la nostra comarca. Des de fa un mes diverses brigades estan treballant en la neteja de les voreres i cunetes de la carretera que va des de la Sénia fins a la Tinença.

L’objectiu d’aquests treballs és netejar les cunetes per a permetre que l’aigua de les pluges torrencials puga circular i siga evacuada correctament. En aquests moments aquesta brigada està realitzant els treballs per la carretera que porta fins al municipi d’Herbers, però més endavant també actuaran per la CV-117, la carretera que porta fins al municipi de Xiva de Morella.

Directe