Compromís presenta a Benicarló les candidatures al Congrés i les Corts

En un acte amb Joan Baldoví, Vicent Marzà i Marta Sorlí

Compromís ha presentat a Benicarló les seues candidatures al Congrés i les Corts Valencianes en un acte comarcal, que ha comptat amb la presència de Joan Baldoví, cap de llista al Congrés, Vicent Marzà, cap de llista a les Corts Valencianes per Castelló i Marta Sorlí, cap de llista al Congrés per Castelló.

En aquest acte, que ha sigut presentat per Marta Escudero candidata a l’alcaldia de Benicarló, han participat també alguns alcaldables de la comarca i el senador Jordi Navarrete, que torna a encapçalar la candidatura de Compromís al Senat per la demarcació de Castelló.

Durant la presentació, Joan Baldoví ha destacat el paper decisiu de Compromís per garantir un govern de progrés a Madrid que treballe pels pobles i ciutats d’aquesta comunitat.

Per la seua banda, Marta Sorlí va valorar positivament l’augment de la presència dels pobles i ciutats del Maestrat a Madrid durant aquests 3 últims anys.

Finalment, Vicent Marzà, va defensar l’acció del Govern del Botànic durant aquests quatre anys.

Directe