El parc saludable de la plaça de la Constitució ja està obert

Compta amb aparells de gimnàstica, espai de jocs, gronxadors i elements per a persones amb discapacitat

El parc saludable de la plaça de la Constitució ja està obert

La Brigada d’Obres i Serveis ha finalitzat els treballs d’adequació del parc saludable de la plaça de la Constitució, un nou espai d’oci llargament reivindicat que completarà l’oferta de parcs infantils del centre de la ciutat.

El parc compta amb tres zones diferenciades: una dotada amb aparells biosaludables per a gent gran, una altra de jocs infantils i una última zona amb gronxadors per a xiquets i xiquetes de 0-3 anys, que inclou també un gronxador adaptat a les necessitats especials. Una de les novetats són els jocs de taula que (escacs i parxís) i una font d’aigua amb dos sortidors, per a què puguen beure persones amb discapacitat.

En els treballs, que s’han retardat respecte de les previsions inicials per la falta d’alguns materials, també s’ha inclòs la il·luminació de la zona i l’adequació del terra amb gespa.

Directe