Es millora l’asfalt de la zona del Portal de Sant Mateu

Unes actuacions que estan emmarcades dins del pla 135 de Diputació

A la part baixa de Morella, continua la millora del carrer muralla i Les obres han arribat ja davant de l’Hotel El Cid. Aquesta actuació es realitza entre del Portal de Forcall fins al Portal de Sant Mateu, i contempla la millora de l’asfalt, ja que és una de les vies principals de circulació de vehicles dins del nucli històric de Morella, el qual estava bastant deteriorat, i la creació d’una vorera per tot el tram.

Aquesta obra està dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló i compta amb un pressupost al voltant de 80.000 euros on les principals millores són el reasfaltat de la via, la construcció de noves voreres i millorar la conducció superficial d’aigües. A més, per al paviment s’utilitzarà asfalt fonoabsorbent per a disminuir el soroll del pas de vehicles.

Directe