Sílvia Colom serà la candidata socialista a l’Ajuntament de Vilafranca

Oscar Tena, que ha sigut l'alcalde de la localitat durant els últims 16 anys, deixa pas a un nou equip

El PSPV-PSOE de Vilafranca ha ratificat, en assemblea, a Sílvia Colom com a candidata a l’alcaldia per a les properes eleccions del 26 de maig.

El encara alcalde, Óscar Tena, assegura que deixar l’alcaldia “és una decisió meditada. Sempre he pensat que en política s’està de pas i hem de tenir clar que no podem ni devem eternitzar-nos”, alhora que afirma que també ha vist que “hi ha una persona preparada, que porta 8 anys com a Tinent d’Alcalde, que té il·lusió, que té ganes”. Colom seria la primera alcaldessa de la localitat en 780 anys d’història.

Tena veu en Colom a “una persona molt treballadora, molt preparada, que coneix molt bé l’ajuntament perquè ja porta un total de 12 anys de regidora i que té la principal qualitat: portar el poble al cor”. Amb ella “hi haurà un nou equip” i “ha de començar una nova etapa en l’ajuntament, ja que”, per a Oscar Tena, “16 anys han sigut una experiència impagable, aconseguint grans fites per al poble”.

A més d’alcalde de Vilafranca, Oscar Tena ha estat diputat a la Diputació de Castelló, diputat a les Corts Valencianes i president de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, a més d’haver ostentat el càrrec de President del PSPV (2008-2012).

Directe