Les obres de rehabilitació de la Torre Redona estan a punt de finalitzar

Ja s’està col·locant el paviment, que recupera el nivell original

Les obres de rehabilitació de la Torre Redona estan a punt d’acabar després de començar l’última fase d’aquesta al mes de febrer. Així, actualment s’està instal·lant el paviment de la torre, el qual ha recuperat nivell original. Cal recordar que la recuperació d’aquesta torre pretén unir el Passeig de Ronda amb el de les Torres de Sant Miquel i el del Portal de la Nevera de manera que es tracta d’una recuperació important del patrimoni arquitectònic de la ciutat així com una ampliació del reclam turístic de Morella.

Cal explicar que les obres de rehabilitació de la Torre Redona les ha realitzat la Brigada Municipal d’Obres i compten amb un pressupost de 160.000 euros, finançats amb l’ajuda dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional FEDER de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i una ajuda de Turisme Comunitat Valenciana.

Directe