L’Ajuntament de La Mata estrena noves oficines

Ha intercanviat el local de l’Ajuntament pel de la casa de l’Església

L’Ajuntament de la Mata ha fet un intercanvi d’emplaçament de les seues oficiens i de la casa de l’Església. El motiu del canvi ha estat la dificultat d’accés a l’antic consistori, ja que presentava unes escales que dificultaven l’arribada a l’oficina. Per tant, el local que fins ara era l’Ajuntament, ara esdevindrà una sala polivalent. Cal dir que en aquesta planta continua estant l’oficina de la Unió.

L’Alcalde de La Mata, Pere Calvo, assegura que “per fi podem dir que les oficines del poble estan a la planta baixa de la casa de l’Església. Estem molt contents de l’obra que ha fet”.

Pel que fa a l’antiga casa de l’Església, ara compta amb les noves oficines de l’Ajuntament a planta baixa, cosa que facilita l’accés a totes les persones. A més, consta de tres plantes més. En dues d’aquestes plantes hi ha pisos, un dels quals serà per a l’Església, i l’altre per a llogar. La planta més elevada de la casa de l’Església esdevindrà, en part l’arxiu.

En relació al cost de la reforma d’aquesta casa de l’Església, ha ascendit a uns 500.000 euros.

Tot i que tenen un emplaçament diferent, la distància entre els dos edificis no arriba als 50 metres. Els dos estan ubicats a la plaça de l’Església.

Directe